АПАРТХОТЕЛ НА ПЯСЪКА – РАБОТЕЩ С ДОБРА ПЕЧАЛБА

  • април 27, 2024

Детайли

Последна актуализация на: февруари 14th, 2024 в 2:28 pm
Номер на офертата:3179
Тип оферта:Продава бизнес
Бизнес сектор:Туризъм
Цена: 2,300,000 EUR
Вид валута:EUR (EUR)
Година на основаване:2020
Служители:4
РЗП:1,330 m2

Описание

Продава се работещ проспериращ бизнес – апартхотел на първа линия море на пясъка в Слънчев бряг.
Състои се от 15 апартамента в сграда с 50 апартамента разположена директно на пясъка на най закътаното и луксозно местенце в курорта – изключителния Dolphin Luxury Beach.

Напълно уреден, готов за сезон 2024 с персонал, настоящи резервации, редовни клиенти, и оценка в букинг 9,6, оценка в Google 4.7

Готови ли сте да притежавате парче от рая?
Добре дошли във вашата мечтана бизнес възможност, сгушена точно на блещукащите пясъци – този зашеметяващ апарт-хотел предлага не само бизнес начинание, но и начин на живот, изпълнен с лукс и успех.

Основни предимства:
✅ Уникално местоположение – Разположен директно на брега на морето, вашите гости ще се насладят на спираща дъха гледка и лесен достъп до един от най-луксозните плажове в България – Dolphin Luxury Beach.

✅ Печеливш бизнес от 15 напълно обзаведени апартамента и рецепция, този бизнес може да се похвали с впечатляващ среден годишен доход от €150 000 – €180 000 само за няколко дни работа в годината.

✅ Утвърдена репутация с изключителна оценка от 9,6 в Booking.com, този хотел е известен с изключителното си обслужване и гостоприемство.

✅ Луксозно настаняване – Седем апартамента разполагат с луксозно обзавеждане с гласово управление и технология умен дом, осигурявайки на гостите най-добрия комфорт и удобство. Останалите осем апартамента са със стандартно оборудване, което прави бизнеса силно диверсифициран и гарантира максимална плътност от гости с различни възможности.

✅ Ниска такса поддръжка – Насладете се на бизнес без стрес с годишни разходи за поддръжка от само €400 на апартамент, включително такси за поддръжка на басейна и обща поддръжка.

✅ Дистанционно управление – операциите, протичащи гладко само четири месеца в годината, този бизнес може лесно да се управлява от разстояние, което ви дава гъвкавостта да преследвате други начинания или просто да се наслаждавате на живота.

✅ Напълно оборудван – Включено е всичко, от което се нуждаете, за да стартирате: от домейна (martysmarthome.com) до софтуерните връзки с онлайн туристически агенции (OTA).

✅ Удобство при паркиране – Осигурените дългосрочни договори за паркиране на достъпна цена осигуряват допълнително удобство за гостите и спокойствие за вас.

✅ Финансова стабилност – Можете да закупите компанията с много добра финансова история, без кредити и отлично състояние, гарантирайки плавен преход и продължаващ успех.

✅ Опции за ипотека Възможно е сделката да се финансира от банка според репутацията и историята на купувача.

✅ Готов за работа сезон 2024 с назначен опитен персонал и готови резервации

Подробности за имота:
Апартаменти DELUXE: 3 тристайни и 4 двустайни
Апартаменти STANDART: 2 тристайни и 6 двустайни
Рецепция със статут на магазин
Леглова база: 70
Обща площ: 1330 m²
Цена €2 330 000
Годишна доходност €180 000
Годишна печалба: €150 000 (€12’500 на месец)

Плащате само реална жилищна площ – без коридори, общи помещения, фоайета, мазета и други, които бихте платили ако купувате самостоятелен хотел.
Годишно поскъпване на имоти на първа линия 7-10%
Годишно поскъпване на цените на имоти на първа линия 7-10%

Защо се продава: Настоящите собственици неохотно се разделят с този процъфтяващ бизнес поради преместване в друга държава, предоставяйки ви невероятна възможност да влезете в техните обувки и да продължите тяхното наследство от успех.

Не пропускайте този уникален шанс сега да притежавате хотелски бизнес на първа линия море на едно от най-желаните места.

Свържете се с нас днес, за да научите повече и да започнете да изживяватe вашите предприемачески мечти! 🌟

Тъй като се продават и като отделни апартаменти, побързайте докато част от активите не са продадени, което би намалило и годината доходност.


История на бизнеса
Бизнеса стартира през 2020 и досега се е утвърдил с редовни и доволни клиенти в с изключително висока оценка в най важноте канали з аклиенти.
Първоначално стартирахеме със 7 апартамента, които напъло реновирахме така, че да са единствените апартаменти с гласов контрол на първа линия море в България. В последствие придобихме още 8 които отдаваме със стандартно обзавеждане на по ниска цена, като по този начин идеално диверсифицираме бизнеса в различни ценови сегменти. Това осигурява оптимална плътност и оптимална цена.
Разполага с редовни клиенти предимно от чужбина но и мнго от България и само за 3 години е удвоил цената за нощувка като е подобрена и заетоста достигаща 95% в поковите месеци Юли и Август
Средно дни на отдаване на апртамент – 90


Включени бизнес сгради
15 апартамента и рецепция
Апартаменти DELUXE: 3 тристайни и 4 двустайни
Апартаменти STANDART: 2 тристайни и 6 двустайни

РЗП на сградата/сградите – 1330м2


Статус на помещението в което оперира бизнеса
Собствено


Детайли за включеното оборудване
Абсолютно цялото обзавеждане, оборудване и консумативи са включени в цената.


Възможности за растеж
Три поредни години покачваме цените с минимум 15-20% на година, при запазване на заетостта.
Могат да се закупят още имоти в сградата на сходни като нашите цени за да се увеличи инвентара от апартаменти и от там и оборота.


Защо се продава бизнеса
Преместване в друга държава


Ще останат ли служителите на работа след продажбата на бизнеса?
Да


Ще предостави ли всичките си клиенти и контрагенти
Да


Ще остане ли в управлението на бизнеса за договорен период от време?
Да


Ще обучи ли новия собственик?
Да

Насрочете оглед

Напишете отзив

2,300,000 EUR

Compare Properties
Add properties to compare.