ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЯСЪЧНО-ПОЛИМЕРНИ КЕРЕМИДИ И БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ

  • май 24, 2024

Детайли

Последна актуализация на: ноември 14th, 2022 в 9:33 pm
Номер на офертата:2406
Тип оферта:Продава бизнес
Бизнес сектор:Индустрия
Цена: 4,100,000 EUR
Вид валута:EUR (EUR)
Година на основаване:1995
Служители:14
РЗП:1,500 m²
Площ на земята:7,000 m²

Описание

Фирмата е основана през 1995г. Дългогодишен производител на бетонови тухли и елементи за тях и пясъчно-полимерни керемиди. Фирмата има изградена и работеща успешно дистрибуторска мрежа в цяла България. Изнасяла е успешно и в чужбина. Перспективата е увеличаване обема на производствена дейност, изработване на нови изделия и допълнително разширяване на дейността и пазарите. Възможностите са неограничени.
Производството на полимерно-пясъчни керемиди и капаци започва през 2006 година, като се залага идеята за опазване на околната среда. Полимерните материали, които използва фирмата са само от РЕЦИКЛИРАНА пластмаса. Полимерно-пясъчните керемиди стават популярни още в първите месеци на пазара на строителни материали. Официалното му представяне е на Пресконференцията за нови продукти на Строителното изложение Стройко – Есен 2006. Интересът от страна на клиентите и пресата е огромен и всички големи ежедневници отделят място за представянето на новия продукт.
Полимер-пясъчните керемиди са устойчиви на резки климатични изменения, както и на фотоокислителното стареене под въздействие на слънчевите пъчи. Те са водонепроницаеми и имат добри звуко- и топоизолационни свойства. Ниската им топлопроводимост обезпечава добър температурен режим в подпокривното пространство, дори и без използване на допълнителни топлоизолационни материали. Полимер-пясъчните керемиди са подходящи при наклони на покрива от 18 до 90 градуса. Всяка керемида издържа натоварване не по-малко от 100кг. Богатата гама от цветови възможности при тези керемиди ги прави приложими при всевъзможни проекти.
Възможно е известно нюансиране в цвета, поради това, че за производството на керемидите се използва САМО РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА.


Включени бизнес сгради
Едно хале с офис помещение – 1000 кв.м, и новостроящо се хале 500 кв.м.


Включена в продажбата земя
Площ от 7 000 кв.м


Статус на помещението в което оперира бизнеса
Собствено


Детайли за включеното оборудване
Производствени машини за производство на бетонови изделия и полимерно-пясъчни керемиди, два мотокара, един тир Скания, една фадрома, мини бетонен възел. Линия за производство на пясъчнополимерни керемиди и капаци с капацитет до 4000бр на денонощие и линия за производство на бетонови изделия до 5000бр за 8 часа. Стойност на оборудването 400 000 лева


Защо се продава бизнеса
Поради напредване на възрастта на собствениците.


Ще останат ли служителите на работа след продажбата на бизнеса?
Да


Ще предостави ли всичките си клиенти и контрагенти
Да


Ще остане ли в управлението на бизнеса за договорен период от време?
Да


Ще обучи ли новия собственик?
Да

Насрочете оглед

Напишете отзив

4,100,000 EUR

Compare Properties
Add properties to compare.